Σκέτη παράνοια το ασφαλιστικό – Η Ελλάδα απεργεί σήμερα 4 Φλεβάρη

Φαίνεται πως οι συμπτώσεις καμιά φορά είναι και αυτές που παρουσιάζουν την αληθινή φύση των πραγμάτων.
Στην πανελλαδική απεργία – και καθολική για πρώτη φορά -, άνθρωποι απ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες διαδήλωσαν κατά των «παρανοϊκών» μέτρων που επιχειρεί να θεσπίσει η κυβέρνηση. Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να βρει κάτι θετικό, συμφωνώντας με τις θέσεις της κυβέρνησης και των δανειστών για «πάταξη της φοροδιαφυγής», για «την σωτηρία της οικονομίας» και άλλα παρόμοια, δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί πως όλη η «στρατηγική» έχει στηριχθεί σε λάθος βάσεις, ενώ φαίνεται – το διατυμπανίζουν καθημερινά και οι ειδικοί επί των οικονομικών – τα μέτρα έχουν φέρει όχι μόνο τον λαό στα όρια των αντοχών του, αλλά προκαλούν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει η κυβέρνηση και οι δανειστές.

Δεν μπορείς να ζητάς εάν ξέρεις ότι δεν μπορεί να σου δοθεί κάτι. Και επειδή δεν είμαι ο ειδικός να το αναλύσω εδώ, αφήνω – όπως πάντα – τις φωτογραφίες μου να “μιλήσουν” μόνες τους.

Πορεία διαμαρτυρίας στον Πύργο | Πέμπτη, 4 Φλεβάρη 2016

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2016 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s