Ρυθμικη των χρωματων

Η εκδήλωση του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Αρχαίας Ολυμπίας, παρουσίασε ένα πραγματικά θεσπέσιο θέαμα με τις μικρές μπαλαρίνες να στροβιλίζονται και να διεγείρουν τις αισθήσεις της χαράς και της όρασης για όσους την παρακολούθησαν.

Οι μικρές χορεύτριες, ανεπιτήδευτες και απλοϊκές, με το πάθος και την αυθεντικότητα των παιδιών, χόρεψαν για το παρευρισκόμενο κοινό γεμίζοντας το χώρο του Παλιού Δημαρχείου με τις εξαιρετικές φιγούρες τους και τα χαρούμενα προσωπάκια τους.

Ντυμένες όλες στα κόκκινα, ξεδίπλωναν σε διαφορετικά γκρουπ και πολλές παραλλαγές, το χορευτικό τους ταλέντο, υποδηλώνοντας την αγάπη τους που έχουν για εκείνα που «μιλούν» κατευθείαν στην καρδούλα τους, περισσότερο δε για το χορό!

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ολυμπιακή Ημέρα, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2014 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s