Τεχνικό σεμινάριο κομμωτικής

Για πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μια επίδειξη πάνω στις τεχνικές κομμωτικής τέχνης. Είναι εντυπωσιακό το πόσο επιδεξιότητα και γνώση πρέπει να έχει ένας κομμωτής! Με εφόδιά του την καλλιτεχνική του ματιά αλλά και την τεχνογνωσία που του παρέχουν τα επαγγελματικά προϊόντα, μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά σε ένα κεφάλι σε έργο τέχνης. Οι επιδέξιες κινήσεις των επαγγελματιών που παρέδωσαν «μαθήματα» υψηλής κομμωτικής, πραγματικά με εντυπωσίασαν. Πόσα πράγματα παίζουν ρόλο στο να πάρει κανείς ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι κάτι που μόνο ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να γνωρίζει και να αναγνωρίζει. Από το σχήμα του κεφαλιού, την υφή της τρίχας, μέχρι το σχήμα του προσώπου, ακόμα και του σωματότυπου του καθενός.

Η πρωτοβουλία του Προέδρου του εν Ηλεία Σωματείου, να διοργανώσει την επίδειξη αυτή προς όφελος των επαγγελματιών κομμωτών, ήταν αξιέπαινη και βέβαια πολύ σημαντική στην απόκτηση γνώσης πάνω στη χρήση των εξειδικευμένων προϊόντων της κομμωτικής, που παρουσίασαν οι επαγγελματίες της εταιρείας «ARTE COLOUR». Η τελική επίδειξη από τις κυρίες που συμμετείχαν ως μοντέλα, απέδειξε τόσο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, όσο  και την επιδεξιότητα των επαγγελματιών.

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΙΟΝΙΟΝ SEA».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2013 Δημήτρης Παπαϊωάννου
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s