Προσφορα στον Δια

6η Έκθεση Κεραμικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

Η έκθεση της Ομάδας «Κεραμέων Ίχνη», με 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο της κεραμικής σκηνής της Ελλάδας, παρουσίασε έργα των καλλιτεχνών που την απαρτίζουν, φέρονοντας το ευρύ κοινό – και συγκεκριμένα τον κόσμο της Παγκόσμιας Πόλης – σε επαφή με την Σύγχρονη Ελληνική Κεραμική.
Οι δράσεις της έχουν έχουν παρουσιάσει έργα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων κεραμιστών, αλλά δίνουν την ευκαιρία και σε νέους κεραμίστες να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Ολυμπίας με τα έργα να τον έχουν καταλάβει περιμετρικά. Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μουσικής Πατρών, έδωσε επίσης με την μελωδική της παρουσία έναν ξεχωριστό τόνο στην εν γένει αρμονική συνύπαρξη μουσικής και τέχνης, ενώ ο Ζεύς ο Νεφεληγερέτης, δεχόμενος την προσφορά των ανθρώπων, έδειξε την ικανοποίησή του με έναν κεραυνό, ακριβώς πίσω από το γλυπτό του Σταύρου Περάκη με τον ταύρο που έφερε ακριβώς αυτόν τον τίτλο: «προσφορά στον Δία»!

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 26/9/2021. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Copyright information
2021 @ Δημήτρης Παπαϊωάννου | Papaioannou photography 2021

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, video, γραφικών και εικονογραφήσεων, ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους (ηθικό δικαίωμα) έχει ο δημιουργός τους.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s