Το «Παπιγιον» στο Photo Business | Παρουσιαση

Στο καλοκαιρινό τεύχος (Νο 64) του περιοδικού «Photo-Business» – ειδική έντυπη έκδοση του περιοδικού «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» για τους επαγγελματίες της εικόνας – έγινε η πρώτη παρουσίαση της Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων και Βιντεογράφων Γάμου Ελλάδας «Παπιγιόν» με ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση και επίσης ολοσέλιδες καταχωρήσεις επαγγελματιών, χορηγία του περιοδικού και του εκδότη του κ. Τ. Τζίμα.

D2PB_0209s

Ο Προκόπης Μανουσόπουλος, η Μόνικα Κρητικού και ο Γιάννης Λάριος, είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικοί στην δουλειά τους και αυτό είναι εμφανές στις φωτογραφίες γάμου για τις οποίες είναι τόσο γνωστοί.

Η συστηματική συλλογική προσπάθεια τόσο της Δ.Ο. όσο και των επαγγελματιών, με σχέδιο και όραμα είναι αυτό που έχει τεθεί ως στόχος από την Ένωση και αργά αλλά σταθερά επιτυγχάνεται. Η προβολή της δουλειάς μας, εκτός από την φωτογραφία και το βίντεο, μέσα από το σχετικά νέο εγχείρημα που ονομάσαμε «Παπιγιόν», είναι αποτέλεσμα συλλογικό βασισμένο σε γνώση που μεταδίδεται σε όλους μας μέσω των ειδικών workshops και της καθημερινής επικοινωνίας μας, προκειμένου να εξελιχθεί και να αναβαθμιστεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η εικόνα τόσο του επαγγελματία όσο και της εικόνας του γάμου γενικότερα στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στην δημιουργία της ολοσέλιδης καταχώρησης, η οποία είναι αποτέλεσμα έμπνευσης, συντονισμού και συνεργασίας. Περισσότερο θέλω να γράψω για το πώς δημιουργήθηκε. Ανέλαβα να κάνω μια πρόταση αφού η εικονογράφιση είναι μια υπηρεσία που παρέχω επαγγελματικά, αλλά και εξασκώ χρόνια παράλληλα με την φωτογραφία. Ήθελα κάτι που θα ήταν αντιπροσωπευτικό της παρουσίας της Ένωσης και θα περνούσε το μήνυμα, σε ένα έντυπο πανελλήνιας κυκλοφορίας. Η ιδέα έγινε αποδεκτή από την Δ.Ο., στο αρχικό σχέδιο δώθηκαν κατευθύνσεις, βελτιώσεις, οι περισσότερες προτάσεις ώθησαν προς βελτίωση, όλα αυτά έγιναν εικόνα που υλοποιήθηκε πάνω σε μια αρχική ιδέα που εξελίχτηκε, δέχτηκε αλλαγές, βελτιώθηκε!

Όλα όσα γίνονται στο Παπιγιόν φανερώνουν την ομαδική προσπάθεια που κάνουν όλοι προκειμένου να είμαστε πάντα συντονισμένοι με τις εξελίξεις στον τομέα του γάμου και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Δημ. Παπαϊωάννου
Υπεύθυνος φωτογραφικών θεμάτων στην Δ.Ο. «Παπιγιόν»

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s