«Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας», στο LEXIS

D3LB_0184

Παρουσίαση βιβλίου στο Βιβλιοπωλείο LEXIS στον Πύργο, με το μυθιστόρημα του Γιώργου Παπασταματίου, «Ο Ρωμανός ο Φαροφύλακας», από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, έγινε την Παρασκευή , 5 Ιουλίου 2013.

Εμπνευσμένο από τις ιστορίες που ο μπαμπάς (και συγγραφέας), έλεγε στον μικρό Ρωμανό, λίγο πριν ταξιδέψει στις φτερούγες του Μορφέα…

Στη συνέχεια της παρουσίασης, ακολούθησαν διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, τα οποία με τη βοήθεια των εμψυχωτών, δημιούργησαν τη δική τους μικρή ιστορία, ενώ ζωγράφισαν τον δικό τους φάρο και φαροφύλακα.

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο συγγραφέας του βιβλίου, δήλωσε ενθουσιασμένος από την ιστορία που έφτιαξαν τα παιδιά και τα ευχαρίστησε όχι μόνο για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, αλλά και γιατί με τις πρωτότυπες σκέψεις τους, τον ενέπνευσαν για την επόμενη ιστορία με τον μικρό Ρωμανό!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2013 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s