Πορτραίτα προφίλ

Χαρίστε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας για και στους φίλους σας… και όχι μόνο.

Ένα ήδη όμορφο πορτραίτο μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αλλά και πιο ιδιαίτερο και μοναδικό!

Η φωτογραφία προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, είναι ένα από τα πιό σημαντικά στοιχεία της ταυτότητας του κάθε χρήστη. Στην κατεύθυνση αυτή – και με βάση το καλλιτεχνικό κριτήριο αλλά και την αισθητική μιας φωτογραφίας προφίλ – η πρότασή μου βασίζεται στην διάθεσή σας να δείτε τον εαυτό σας σε μια φωτογραφία που να σας αρέσει και να παρουσιάζει την προσωπικότητά σας.
Είναι μια υπέροχη εμπειρία και μια ευκαιρία για εσάς που θέλετε να χαίρεστε με τα likes των φίλων σας, αλλά και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό άλμπουμ φωτογραφιών με κάποιες από τις πιό όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Από κει και πέρα, η δυνατότητες είναι απεριόριστες. Κάθε φωτογραφία μπορεί να μεταμορφωθεί, βασισμένο στην αισθητική και την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη. Η τέχνη της απεικόνισης είναι πανάρχαια, καλύπτει δε και την περιέργειά μας να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός άλλου, διαφορετικό από ο,τι έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε εμείς οι ίδιοι!

Τολμήστε το! Μείνετε χαλαροί μπροστά στον φακό, με όμορφη διάθεση και φυσικότητα. Και δείτε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε να είναι…

Portait Illustration I

 M-etam_02-2SQ

Portait Illustration II

M-etam_03SQ

Portrait Illustration III

M-etam_04SQ

Portrait Illustration IV

M-etam_04-2

 

M-etam_04-2SQ

Portrait Illustration V

P1

P1 sq

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας email στο arted@hol.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και κλείστε ραντεβού για την φωτογράφισή σας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2015 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement