Η Ηλεια…καλλιτεχνικά!

Ο Νομός Ηλείας είναι για όσους τον γνωρίσουν από κοντά, ένας τόπος μοναδικής και πλούσιας ομορφιάς. Από τις όμορφες παραλίες του Καϊάφα και της Κουρούτας, μέχρι τα φαράγγια και τους καταρράκτες στον Ερύμανθο, προσφέρει σε όποιον θέλει να μυηθεί στα μυστικά του, απλόχερα και ανοιχτόκαρδα τις χάρες του.
Ταξιδεύοντας σε δρόμους επαρχιακούς, περπατώντας σε φιδωτά μονοπάτια ή αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή, νιώθεις να γεμίζει η ψυχή σου με μια ενέργεια που σε γαληνεύει.
Αρχαιολογικά μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, παραλίες με ψιλή άμμο και βότσαλο, δάση καταπράσινα γεμάτα μύθους και θρύλους – ό,τι ζητάς μπορείς να το βρεις εδώ.

Αρκεί να έχεις τη διάθεση να τον πλησιάσεις, να τον γνωρίσεις, να τον αγαπήσεις. Γιατί είναι ο τόπος σου και άλλος δρόμος δεν υπάρχει…

Ας απολαύσουμε μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές του…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2014 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s