Αλέξανδρος – Μιχαήλ

Σε ένaν εξαιρετικά όμορφο χώρο, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μέσα στο πράσινο και με την φροντίδα του (μπαμπά) Αναστάσιου Δημόπουλου – Τριτσιμπίδα και της (μαμάς) Ειρήνης, έγινε η βάπτιση του μικρού Αλέξανδρου-Μιχαήλ,  στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου που βρίσκεται μέσα στο Κτήμα Τριτσιμπίδα στη Βαρβάσαινα, 5 χλμ. από τον Πύργο, στην Ε. Ο. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας. Το όνομα του μικρού, έδωσαν οι νονοί, Παντελής και Ειρήνη.

Οι καλεσμένοι, όλοι φίλοι της οικογένειας, μετά τη βάπτιση, συγκεντρώθηκαν γύρω από τα στολισμένα τραπέζια και απόλαυσαν τα φαγητά και τα εδέσματα που είχαν παραγγελθεί ειδικά για κείνη τη μέρα, από το caternig «Club Service».

Φωτογράφισα τον προσεγμένο και με παραδοσική αρχιτεκτονική χώρο με το ιστορικό όνομα, που κληρονομήθηκε στην σημερινή οικογένεια, προβάλλοντας τα χρώματα της πέτρας και των καταπράσινων δέντρων, τα παραδοσικά πετρόχτιστα μαντράκια και αψίδες, το σιντριβάνι, το αρχοντικό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2013 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s