ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ – BEIJING 2022 ΠΡΟΒΑ GENERALE

Η πρόβα generale για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας του Πεκίνου αποτελούσε ανέκαθεν μια μικρή γιορτή από μόνη της. Εδώ και δεκαετίες, τα αγαπημένο θέμα του κόσμου – και των φωτογράφων – αφού μπορούσαν με σχετική άνεση να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα που την επόμενη μέρα δεν θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μιας και η παρουσία κόσμου και φωτορεπόρτερ-δημοσιογράφων περιοριζόταν στο αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας.
Μπορεί η φετινή πρόβα να ήταν από τις λίγες που δεν πραγματοποιήθηκαν με τις φορεσιές των ιερειών και των χορευτών (Κούρων) που δίνουν το ιδιαίτερο χρώμα και παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ήταν όμως το ίδιο αυστηρή και υπέροχη, παρ’ όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Στιγμιότυπα από την Γενική πρόβα για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας του Πεκίνου 2022.
Διακρίνονται: Ιέρειες και «Κούροι», η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, Ο συνθέτης της μουσικής της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Γιάννης Ψειμάδας, ο Λαμπαδηδρόμος Γιάννης Αντωνίου, ο Αλέξης Κωστάλας.

Copyright information
2021 @ Δημήτρης Παπαϊωάννου | Papaioannou photography 2021

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, video, γραφικών και εικονογραφήσεων, ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους (ηθικό δικαίωμα) έχει ο δημιουργός τους.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s