Ενας ιδιαιτερα ξεχωριστος γαμος | Αλεξης – Τιτικα

Ήταν αρχές καλοκαιριού που ένα Κυριακάτικο πρωϊνό του Ιούνη στην Ολυμπία, συζητούσα με έναν καλό μου φίλο περί φωτογραφίας γάμου. Βλέποντας τον τρόπο που περιέγραφα τη δουλειά μου και ξέροντάς με ως καλλιτέχνη, μου πρότεινε να συζητήσω με ένα φιλικό του ζευγάρι τα περί φωτογράφισης, μιας και τον Σεπτέμβρη ετοιμάζονταν να παντρευτούν.
Έδωσα την επαγγελματική μου κάρτα για να με πάρουν τηλέφωνο και την επόμενη μέρα το πρωί, ο Αλέξης και η Τιτίκα με επισκεύθηκαν στο studio για να δουν δουλειά μου και να συζητήσουμε τα περαιτέρω.

Μετά από περίπου μιάμιση περίπου ώρα, και αφού είχαμε πιάσει συζήτηση για την Ολυμπία ( η Τιτίκα δούλευε εποχιακή φύλακας στον Αρχαιολογικό Χώρο), η απάντησή τους με εξέπληξε:
– Θέλουμε να αναλάβεις το γάμο μας και έχεις το ελεύθερο να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να μην μας «στήσεις»…
– Εννοείται ότι θα είμαι στην ώρα μου, είπα γελώντας.
– Χα, χα, χα, όχι αυτό, αυτό εννοείται. Απλά δεν θέλουμε στημένες φωτογραφίες, γιατί είμαστε γενικά αγχωμένοι…

Ζόρικη περίπτωση! Να κάνω φωτογράφιση αόρατος; Δεν γινόταν! Ο γάμος όμως έγινε και το άγχος απλά απουσίαζε πανηγυρικά! Το ζευγάρι ήταν 100% συνεργάσιμο και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε και το «στήσιμο» τους πείραξε, λίγο μετά την είσοδό τους στο εστιατόριο, όταν τους ζήτησα να κάνουμε αυτή τη φωτογραφία με τους καλεσμένους να χορεύουν γύρω τους! Ίσα-ίσα! Ούτε και στη φωτογράφιση της επόμενης μέρας φάνηκε να αγχώνονται, αφού η πρότασή μου να γίνει στην Αρχαία Ολυμπία τους ικανοποίησε και τους ενθουσίασε!

Αλέξη και Τιτίκα, σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και τις όμορφες φωτογραφίες που με εμπνεύσατε να κάνω.

Τελικά αυτό που που ομορφαίνει τη ζωή μας, εκτός από την καλή φωτογραφία, είναι η διάθεση να απολαμβάνεις ό,τι ζεις…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2015 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s