Το χωριο του Αη Βασιλη…στην Αρχαια Ολυμπια

Σε μια πόλη σαν την Αρχαία Ολυμπία, κάθε γεγονός αποκτά ξεχωριστή σημασία.
Αυτή τη φορά, στήθηκε – μετά από πολλά χρόνια – ξανά, ένα πανέμορφο σκηνικό, με την συμμετοχή πολλών κατοίκων της πόλης, ένα σκηνικό γιορτινό και χαρούμενο, στο κλίμα των ημερών!
Το χωριό του Άη Βασίλη, το CAROUSEL, τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα και τα πολυάριθμα λαμπιόνια, φώτισαν και ζέσταναν τις κρύες μέρες του χειμώνα, στην καρδιά του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η ζεστή εκδήλωση – έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν, εκτός από επιτυχημένη, και μια απόδειξη ότι ο κόσμος της πόλης της Αρχαίας Ολυμπίας, είναι ενεργός και συμμετέχει σε δρώμενα που καλλιεργούν την αισιοδοξία, τη χαρά και τη συνέχιση της παράδοσης που θέλει τα Χριστούγεννα να είναι συνδεδεμένα με δώρα, φώτα, χαρούμενες στιγμές και αγάπη.

Μέσα από τις φωτογραφίες μου, επιχειρώ να μεταδώσω αυτή την ατμόσφαιρα και να ζωντανέψω το συναίσθημα της βραδιάς αυτής.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, γραφικών και εικονογραφήσεων,  ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους έχει ο δημιουργός τους.
copyright © 2014 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s