“Θάλασσα” – Ένα καλοκαιρινό στέκι, αληθινό στολίδι!

Θάλασσα είναι μια λέξη που φέρνει αμέσως στο νου καλοκαίρι, νερό, ήλιο, ηλιοβασιλέματα, χαμογελαστά πρόσωπα, χαλάρωση και ψυχαγωγία, παρέες, φίλους και πάνω απ΄ όλα μνήμες.

Ίσως τις καλύτερες μνήμες που έχουμε όλοι από τα παιδικά ακόμα χρόνια μας.

Το νέο είναι ότι, η θάλασσα, από την περασμένη Παρασκευή, θα μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και ένα νέο και πολύ όμορφο καλοκαιρινό στέκι στον Άγιο Ανδρέα, άνοιξε τις πόρτες του για να γεμίσει με νέες και αξέχαστες στιγμές τα καλοκαίρια μας.

Το «Θάλασσα», είναι ένας νέος υπέροχος χώρος, που από το πρωί ως το βράδυ – αλλά και έως ξημέρωμα – θα φέρει στις ζωές μας, την χαρά του να απολαμβάνεις τις καθημερινές στιγμές σου.

Είναι ένα αληθινό στολίδι, όχι μόνο επειδή το μεράκι και το εκλεπτυσμένο γούστο των ιδιοκτητών του το έχουν κάνει τόσο ιδιαίτερο, αλλά επειδή βρίσκεται πάνω από τον όμορφο και γραφικό κόλπο του Αγίου Ανδρέα δίπλα στο θρυλικό πια Κατάκολο της Ηλείας και αυτό είναι ένα από τα «ατού» του.

Μπροστά σου απλώνεται καταγάλανη η θάλασσα του Ιονίου και αργά το απόγευμα έχεις την ευκαιρία αν βρίσκεσαι εκεί, να θαυμάσεις το ηλιοβασίλεμα και τα υπέροχα χρώματά του!

Αξίζει και με το παραπάνω η βόλτα εκεί. Και αξίζουν συγχαρητήρια οι άνθρωποι που το εμπνεύστηκαν και προσθέτουν με την αισθητική ενός τέτοιου οικοδομήματος – ακόμα και αν είναι ένας χώρος διασκέδασης και ψυχαγωγίας – την πολιτιστική τους πινελιά στον τόπο μας!

 

Απαγορεύεται η αντιγραφή εικόνων ή κειμένου. copyright © 2012 Δημήτρης Παπαϊωάννου

Νόμος 2121/93 άρθρο 14  Περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s