ΣΕΣΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Πρεμιέρα με την πιο ξεκαρδιστική θεατρική αναζήτηση ενός δολοφόνου κάνει η Ομάδα Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζοντας το έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους» το Σάββατο 17 Μαρτίου στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο.

Το διάσημο θεατρικό έργο των Bruce Jordan και Marilyn Abrams έχει μεταφραστεί σε έντεκα γλώσσες και έχει παιχτεί σε 37 πόλεις της Αμερικής και 36 πρωτεύουσες του υπόλοιπου κόσμου. Το έργο διαδραματίζεται στο studio Anry, κομμωτήριο του γνωστού Αντρέα ή Ανρί. Οι πελάτες Λεωνίδας Μανούρης, Σταμάτης Τζουτζούκος, Αθανασία Μπουμπουλίνα και η Άννα Χατζηπατέρα εμφανίζονται επί σκηνής προκειμένου να δεχτούν τις απαραίτητες περιποιήσεις από τον Ανρί και τη βοηθό του Σόνια Χριστοδούλου.

Η «ήρεμη» ατμόσφαιρα του κομμωτηρίου διαταράσσεται από την αποκάλυψη ενός φόνου στον επάνω όροφο με θύμα τη σπιτονοικοκυρά του Ανρί, τη διάσημη πιανίστρια Δέσπω Βοσκοπούλου. Ύποπτοι θεωρούνται όλοι οι παρευρισκόμενοι, εκτός του Σταμάτη και της Αθανασίας, οι οποίοι αποδεικνύονται αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας.
Η ανάκριση των υπόπτων γίνεται με τη βοήθεια των θεατών, αφού υπήρξαν μάρτυρες των κινήσεων του κάθε προσώπου και καλούνται να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης?

Η παράσταση ανεβαίνει σε απόδοση – σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Κώστας Δημητρόπουλος, Πατρίτσια Κάββουρα, Φανή Δασκοπούλου, Λουί Ραμαροσόν και Μαρία Μαντά.

Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Φανή Ζάγκλη, η επιμέλεια της αφίσας και οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Παπαϊωάννου, τα κοστούμια και το σκηνικό έχει επιμεληθεί η θεατρική ομάδα, οι κομμώσεις είναι του Χάρη Ρούτση, ο φωτισμός της παράστασης του Ανδρέα Ζέζα ενώ στον χειρισμό του φωτισμού και του ήχου είναι ο Λάμπρος Κοσμάς.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή των Βαίων 8 Απριλίου καθημερινά -εκτός Τρίτης και Τετάρτης- με ώρα έναρξης 9.15 μ.μ. (τηλέφωνο κρατήσεων 26210 36521 από 6.30 το απόγευμα και μετά τις ημέρες των παραστάσεων).

Αναδημοσίευση από το φύλλο της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” Πύργου, στις 12 Μαρτίου 2012.

http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=8539

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s