Επίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ στην αρχαία Ολυμπία

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου που τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπόας, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους επισήμους, υποσχέθηκε από την πλευρά του να συμβάλει στην προσπάθεια του τόπου για ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας ότι πλέον θα είναι φίλος της Ολυμπίας, επισημαίνοντας και την ιδιαίτερη αγάπη του Προέδρου Μπάιντεν για τη χώρα μας, ιδίως για την Πελοπόννησο.

Κατά την επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη κ. Γ. Τσούνη στην Αρχαία Ολυμπία και τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ολυμπίας, του προσφέρθηκε ο κότινος ως δείγμα φιλίας και εκτίμησης.

Copyright information
2023 @ Δημήτρης Παπαϊωάννου | Papaioannou photography 2023

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή κειμένων, φωτογραφιών, video, γραφικών και εικονογραφήσεων, ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο, όλου ή μέρους των αναρτήσεων του blog και του site, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη (Νόμος 2121 / 93 άρθρο 14 παρ. 3 Περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και γενικά αρχεία που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και συνοδεύουν τα άρθρα, την ευθύνη νόμιμης χρήσης τους (ηθικό δικαίωμα) έχει ο δημιουργός τους.

Advertisement