ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τον Πανηλειακό

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΙΣ 6/10-Σάββατο -8 το βράδυ

Στις 6 Οκτωβρίου και μέρα Σάββατο στο Δημαρχείο του Πύργου (Λάτσειο Μέγαρο) στις 20:00 το βράδυ ,στον 2ο όροφο οργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας , των παιχτών και της ” Φανέλας” για την περίοδο 2012-2013 όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Τα μοντέλα Στέλλα Γιαμπουρά , Δέσποινα Βλεπάκη , Μαρία Καλαγκμπόρ,Ελενα Σκαφίδα, Χριστιάννα Γαργαροπούλου και Γωγώ Βαινά θα βρίσκονται στον Πύργο από το Σάββατο το πρωί και θα φιλοξενηθούν από το Café Bar “Rex” στην κεντρική πλατεία του Πύργου.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το κατάστημα ISTANTE με τα γυναικεία ρούχα που είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, για τις τελευταίες λεπτομέρειες και το fitting των ρούχων.

Στις 15:00 η ομάδα με τα μοντέλα,την υπεύθυνη του πρακτορείου Fashion & Show κα Κλεοπάτρα Καμπούρη και την υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων σχέσεων του Πανηλειακού κα Μίτσα Αμπατζή που έχει την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης θα μεταβούν στο κομμωτήριο “IDOL” που θα επιμεληθεί τα χτενίσματα τους για την πασαρέλα.

Στις 17:00 θα περάσουν από το Cafe Bar “LATOUR” για να απολαύσουν το απογευματινό τους espresso.
Στις 18:00 στο χώρο του Δημαρχείου οι συνεργάτες της εταιρείας LR _ “Think Different” Νούλα Βρεττού και Γιώργος μεταξάς και η κα Ερατώ Αργυρίου με 2 ακόμη make up artists (μακιγιέρ) θα επιμεληθούν το μακιγιάζ των μοντέλων.

Τελευταίος προορισμός πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα είναι το Cafe “Επαρχείον|”που θα φιλοξενήσει την ομάδα από την Αθήνα και τα μοντέλα.

Έναρξη της εκδήλωσης όπως ήδη έχει επικοινωνηθεί θα είναι η 20:00.
Η εκδήλωση θα ανοίξει με την επίδειξη μόδας Φθινοπωρινής και Χειμωνιάτικης συλλογής 2012-2013 από τα καταστήματα ISTANTE
Όλοι θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την μόδα παράλληλα με την παρουσίαση της ομάδας του Πανηλειακού,των παιχτών και της καινούριας στολής της φετινής σαιζόν της ομάδας.

Γλυκά, αναψυκτικά, μουσική και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.
Μια ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής για να καλωσορίσουμε το νέο σχήμα της ομάδας καθώς και το νέο προπονητικό team. Ο πρόεδρος της ομάδας κος Κώστας Ντάβαρης,ο προπονητής μας Στέλιος Γιαννακόπουλος και η τεχνική ομάδα που έχει τον κύριο λόγο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και απαρτίζεται από τους κυρίους Τζώρτζεβιτς,Σπ.Νούσια, Χρ.Δημόπουλο, Κωστ.Λούσκο ,Νικ Κάτσικα, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Χρήστο Γιαννακόπουλο, οι φροντιστές της ομάδας Γιώργος Μώρος και Γιάννης Δημήτρουλας καθώς και ο μασέρ Αλέκος Μπρής θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης καθώς και όλοι οι φίλοι που αγαπούν και ασχολούνται με τον Πανηλειακό και τον στηρίζουν σε κάθε περίπτωση. Η παρουσίαση της ομάδας, της νέας φανέλας , των παιχτών με τα νούμερα τους θα λάβει χώρα μετά την πασαρέλα σαν συνέχειά της.

Η εκδήλωση θα τελειώσει με φωτογράφηση την ομάδας,παιχτών,μοντέλων, διοργανωτών και χορηγών στα πλαίσια της επικοινωνίας της παρουσίασης της ομάδας του Πανηλειακού και των συμμετεχόντων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης το πάρτι θα δοθεί στο Bar “MERCADO” ξεκινώντας από τις 23:00 έως άγνωστη ώρα …..!!

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα καταστήματα γυναικείων και ανδρικών ρούχων ISTANTE που πρόσφερε τη συλλογή των ρούχων και η επιχείρηση ΜΠΟΥΡΑ (είδη υγιεινής-πλακάκια-έπιπλα κουζίνας). Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το ΙΟΝΙΟΝ FM με studios σε Αθήνα, Αχαΐα και Ηλεία και με παρουσία σε Πάτρα – Πύργο – Ζάκυνθο, το ΙΟΝΙΟΝ FM είναι από τα λίγα ραδιόφωνα της Ελλάδας με τόσο μεγάλη εμβέλεια.

Χορηγοί της εκδήλωσης που βοήθησαν και στήριξαν με τις παροχές τους την επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Πανηλειακού είναι: Ο ΤΕΡΖΗΣ οπτικά, το γυμναστήριο BODY HOUSE, ο ΒΕΡΟΙΟΣ που είναι ανοικτά όλο το 24ωρο ,η εταιρεία χαλιών ΡΕΒΕΛΟΣ μας πρόσφερε το χαλί που θα περπατήσουν τα μοντέλα μας.Το χώρο θα στολίσουν με μπαλόνια το ” ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ” και με λουλούδια το ανθοπωλείο ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο.Τα αναψυκτικά θα τα προσφέρει η εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και τα γλυκά η εταιρεία ζαχαροπλαστικής ΗΛΒΙΖΑΧ. Τις εκτυπώσεις επιμελήθηκε η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΜΜΙΩΤΗΣ και τα δημιουργικά η διαφημιστική εταιρεία THREE G.
Σε μια τέτοια εκδήλωση δεν μπορεί να λείπει η μουσική που θα μας την προσφέρει ο DJ ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΓΚΑΛΙΑΣ ο πιο δημοφιλής DJ στην Ηλεία σε συνεργασία με την εταιρεία επιμέλειας ήχου ΑD.

Χορηγοί στην εκδήλωση είναι το ξενοδοχείο ARTY GRAND HOTEL Olympia
( Δρούβα Ηλείας )το οποίο φιλοξενεί τον κύριο Στ. Γιαννακόπουλο και θα φιλοξενήσει και τα μοντέλα το Σάββατο μετά την εκδήλωση. Η εταιρεία ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ με τα κατεψυγμένα προϊόντα , το γυμναστήριο BODY HOUSE καθώς και η εταιρεία ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα-φως-διακόσμηση.

Όλη την εκδήλωση,από την ώρα άφιξης των μοντέλων, τη φιλοξενία σε όλους τους χώρους ,την επίδειξη μόδας, την εκδήλωση γενικά, καθώς και το πάρτι στο MERCADO έχει αναλάβει να καλύψει φωτογραφικά το STUDIO DELL’ ARTE – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (πρόεδρος των Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας) και οι συνεργάτες του.

Τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η εκδήλωση που στόχο έχει να προβάλει την ομάδα του Πανηλειακού είχε και στόχο να συνεργαστεί με επιχειρηματίες όχι μόνο του Πύργου αλλά και όλου του Νομού και τα κατάφερε.Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε αυτό το Σάββατο,στις 8 το βράδυ,στο 2ο όροφο στο Λάτσειο Μέγαρο στον Πύργο για να το απολαύσετε!

Η πρόσκληση για την εκδήλωση είναι για όλους και η είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Ο νέος Πανηλειακός σας περιμένει να του δώσετε τις ευχές σας και τη θετική σας ενέργεια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Να δείτε τους παίχτες από κοντά και όλους όσους δουλεύουν για την ομάδα.

Στο επίσημο Facebook της ομάδας http://www.facebook.com/PaniliakosFc, θα έχουμε διαθέσιμες από την άλλη μέρα τις φωτογραφίες όλης της εκδήλωσης.
Θα περιμένουμε τα LIKE σας για να μας δείξετε έτσι πόσο αγαπάτε τον Πανηλειακό και ότι θα είσαστε κοντά μας το Σάββατο 6/10 στις 8 το βράδυ στο Δημαρχείο

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!

Με τιμή
ΠΑΕ Πανηλειακός

3/10/2012
Κολοκοτρώνη 1_Πύργος
—————————————————————————————–
Abatzi Mitsa
ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
Μarketing_Communication _Public relations
Υπεύθυνη Marketing_ Επικοινωνίας_Δημοσίων σχέσεων

E-mail : abatzi.mitsa@gmail.com Tel_Fax:26210-34649
Mobile: 6944465007 vodafone – 6986585704 whatsup
LinkedIn: Mitsa Abatzi,Facebook: Mi Aba
Website: www.paniliakosfc.com
Facebook Fanpage Πανηλειακού:http://www.facebook.com/PaniliakosFc

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s