6η Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής – Φολόη 2012

Στην 6η κατά σειρά ατομική μου έκθεση με έργα ζωγραφικής, παρουσίασα τους πίνακές μου από την αρχή της ζωγραφικής μου πορείας μέχρι και φέτος. Είναι η δεύτερη έκθεσή μου με έργα ζωγραφικής, μιας και όλες οι προηγούμενες εκθέσεις μου είχαν θέμα φωτογραφίες μου και όχι πίνακες ζωγραφικής.

Για την ενημέρωσή σας, αναφέρω όλες τις εκθέσεις μου που έγιναν απότο 2000 έως τώρα.

2000: Τρόπαια, Αρκαδία 1η Ατομική (φωτογραφίας)

2001: Βυζίκι, Αρκαδία 2η Ατομική (φωτογραφίας)

2004: Πύργος, Ηλεία 3η Ατομική(φωτογραφίας)

2008: Πάτρα, Αχαΐα 4η Ατομική(φωτογραφίας)

2009: Πύργος, Ηλεία 5η Ατομική(φωτογραφίας & ζωγραφικής)

2012:Φολόη, Ηλεία – 1η Ομαδική (φωτογραφίας)

2012: Φολόη, Ηλεία 6η Ατομική(ζωγραφικής)

Τα έργα:

__________________________________________________________

Σύντομο βιογραφικό:

Ξεκίνησα σε ηλικία 11 ετών να ζωγραφίζω με λάδια. Ο πρώτος πίνακας που έφτιαξα ήταν αντίγραφο του πίνακα του Μπουσσέ, “Το λουτρό της Αρτέμιδος”. Επίσης σκιτσάριζα αφηρημένα σχήματα, κάτι το οποίο είναι ακόμα η αγαπημένη μου κίνηση όταν διαβάζω ή ακούω ή απλά χαζεύω με ένα μολύβι και ένα κομμάτι χαρτί.

Στη συνέχεια πειραματίστηκα με πολλές τεχνκές και τεχνοτροπίες (αερογράφος, αγιογραφία) και σήμερα ζωγραφίζω σχεδόν πάντα με μικτή τεχνική, ακρυλικά και σκόνες αγιογραφίας.

Έχω ζωγραφίσει από τοιχογραφίες σε καταστήματα και σπίτια, έως μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα και από έπιπλα έως ρούχα. Επίσης έχω δαικοσμήσει αρκετές ξύλινες – ως επί το πλείστον – επιγραφές και ξύλινα αντικείμενα.

Για μένα η ζωγραφική ήταν πάντα μια έξαρση καλλιτεχνικής διάθεσης και μιας αναζήτησης ή διαπίστωσης θα έλεγα, του τι μπορώ να δημιουργήσω και σε ποιό βαθμό έχω καταφέρει να εκφράζω αυτό που κρύβεται μέσα στο μυαλό ή την καρδιά μου.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η έκθεση και όσους με τίμησαν με την παρουσία τους.

Advertisement

3 thoughts on “6η Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής – Φολόη 2012

  1. Ο ένας πίνακας είναι καλύτερος απ ‘ τον άλλον !!!! Αλλά τη διαφορά την κάνει ο Violin Landscape !!!! Η μελωδία απ ‘ τα βιολιά με μάγεψε όπως και τα χρώματα !!!! Και εις ανώτερα !!!!

    Like

  2. Για μία ακόμη φορά μας εκπλήσσεις θετικά! Δυστυχώς, η συγκεκριμένη Έκθεση Ζωγραφικής έλαβε χώρα τη μέρα κατά την οποία επέστρεφα από Ιταλία και ήταν αδύνατο να παρίσταμαι στην Εκδήλωση-Έκθεση. Ωστόσο, είχα τη χαρά και την τύχη να θαυμάσω τα έργα σου σε αυτή τη σελίδα…Ελπίζω σύντομα και από κοντά. Συνέχισε έτσι..όπως μόνο εσύ ξέρεις!

    Like

  3. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας και την εκτίμησή σας. Όλοι μπορούμε και οφείλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, του οποίου οι αξίες που πρεσβεύει είναι αναμφισβήτητες παγκοσμίως.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s