Ενημερωτική συνάντηση στην Ορεινή Ηλεία – Σύλλογος «Ωλονός»

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Αρωματικά φυτά και βότανα, βιοκαλλιέργειες και εναλλακτικές καλλιέργειες στην Ορεινή Ηλεία»

Δ.Δ. Λάλα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από τον σύλλογο «Ωλονός»

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012.

O Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Φολόης – Ερυμάνθου «ΩΛΟΝΟΣ», σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά της Ορεινής Ηλείας, τις βιοκαλλιέργειες και τις εναλλακτικές καλλιέργειες, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Λάλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
 

                                                      

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΒΟΤΑΝΑ, ΤΙΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

19:30           Προσέλευση – Έναρξη εκδήλωσης

19:40           Χαιρετισμός από τον Ηλία Τουτούνη (ιστοριοδίφης – ερευνητής – λαογράφος, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ωλονός»).

19:50           Ομιλία από τη Βάσω Χαριτοπούλου (σύμβουλος στρατηγικής διαχείρισης, Γραμματέας του Συλλόγου «Ωλονός») με θέμα: «Αρωματικά  φυτά και Βότανα».

20:05          Ομιλία από τον Μητρόπουλο Χρήστο (Γεωπόνος) με θέμα: «Φελλοφόρος δρυς, καλλιέργεια – συγκομιδή – οικονομικά οφέλη».

20:15           Ομιλία από τον Θεόδωρο Βασιλόπουλο (Πρόεδρος Νέων Αγροτών & Βιοκαλλιεργητών Ηλείας) με θέμα: «Οι βιοκαλλιέργειες και οι εναλλακτικές καλλιέργειες στην ορεινή Ηλεία».

20:25          Ομιλία από τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (επιχειρηματίας) με θέμα: «Το φυτό ιπποφαές: καλλιέργεια, συγκομιδή, επεξεργασία,  διατροφική αξία, φαρμακευτικές ιδιότητες και οικονομικά οφέλη».

20:35          Ανοικτή συζήτηση με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο για την καλλιέργεια του ιπποφαούς.

20:45          Δωρεάν διανομή φυτών ιπποφαές.

Σημείωση:   Σε όλους τους παρευρισκόμενους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν δοκιμαστική καλλιέργεια του φυτού ιπποφαούς, θα διανεμηθούν δωρεάν φυτά ιπποφαές και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

 

Είσοδος ελεύθερη.

__________________________________________________________________________

πληροφορίες για το φυτό ιπποφαές, εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%AD%CF%82

http://www.express.gr/afieroma/trofima-pota/554188oz_20120116554188.php3

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s