Ομάδα Θεάτρου “προσκήνιο” / Theatrical Group “Proskinio”

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Το Θέατρο είναι σίγουρα μια μεγάλη και αγωνιώδης περιπέτεια…

Μετά από 11 χρόνια συνεργασίας με το Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πύργου μια Νέα Σελίδα ανοίγει για την Θεατρική μας Ομάδα.  Εμφανιζόμαστε πλέον στο κοινό μας ως Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ με την ίδια αγάπη για το Θέατρο και την ίδια όρεξη για αναζήτηση και προσφορά σε εποχές δύσκολες, σχεδόν «απαγορευτικές» για δημιουργία και προσωπική έκφραση.

Η φετινή μας επιλογή αποτελεί μια απάντηση στην οικονομική και κοινωνική κρίση, μια αντίσταση στη μελαγχολία και την κατήφεια που οι ισχυροί των καιρών μας θέλουν μας επιβάλλουν.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα κωμικό ταξίδι αναζήτησης ενός δολοφόνου, για να ξεφύγουμε για λίγο από την πραγματική αναζήτηση της ζωής μας, αυτής του «δολοφόνου» των ονείρων μας και του γέλιου μας.

____________________________________________________________________________

Η Ομάδα Θεάτρου “προσκήνιο” ξεκινάει την νέα της πορεία, με το έργο ¨ΣΕΣΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ”

Η Ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει για την βοήθειά τους, το κομμωτήριο “STYLE ICON” Χάρης Ρούτσης στον Πύργο, για την ευγενική παραχώρηση των χώρων του κομμωτηρίου για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Οι καταπληκτικοί χώροι του κομμωτηρίου και η πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας, βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών που χρησιμοποιήθηκαν στο πρόγραμμα της παράστασης.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s